A megtanuloknemetul.hu tanulóoldalán 3 csomagban 300 leckével és 2 tanuláskönnyítő modul segítségével juthatsz el teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfok közelébe. Több mint 3000 szót tanulhatsz meg; 1700 feladatban 17.000 példamondattal gyakorolhatod be a való életben előforduló szituációk és témák szókincsét és minden fontos nyelvtani jelenséget. A folyékony beszédhez szükséges összes készséget fejlesztheted és ami a legfontosabb: nem neked kell kitalálni, mit és milyen sorrendben tanulj. Egyszerűen csak végig kell haladj a leckéken egymás után. Éppen ezért ezek a csomagok vagy egymás után vagy egyben rendelhetőek, a Belejöttem és Folyékonyan beszélek csomagok csak az előttük lévő leckék birtokában vásárolhatóak meg.

Itt megtalálod részletesen, mi mindent tanulhatsz meg a leckékben és hogyan teheted könnyebbé a szavak, a névelők, az igealakok vagy az elöljárószavak elsajátítását.

 


Az első 25 lecke regisztráció után mindenki számára ingyenesen hozzáférhető. Ezekben megismerheted a német nyelv logikáját, a kiejtést, mondatokat, kérdéseket tudsz majd megfogalmazni, képes leszel bemutatkozni és a családodról mesélni. Részletek a videóban!

Regisztrálj és próbáld ki azonnal az első 25 ingyenes leckét!

NÉZD MEG A RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉKET!

 


A Komolyan gondolom csomag 75 leckéjében elmélyítjük az alapokat és megtanulunk több mint 700 új szót. Az egyszerűbb mondatok alkotása mellett, elsajátítod a legfontosabb szerkezeteket, melyek a komolyabb mondatok és az összefüggő beszéd alappillérei. Részletek a videóban!

A csomag árát önállóan és a többi csomaggal kombinálva a Megrendelem oldalunkon találod.

NÉZD MEG A RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉKET!


A második 100 leckében már komoly haladó tudásra tehetsz szert. Amellett, hogy megtanulsz újabb 800 szót, már érteni fogod az összetettebb írott és hallott szövegeket. Részletek a videóban!

A csomag árát önállóan és a többi csomaggal kombinálva a Megrendelem oldalunkon találod.

NÉZD MEG A RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉKET!


Az utolsó csomagban a szókincsé a főszerep: több mint 1400 szót tanulunk meg bonyolultabb eredeti forrásokat tanulmányozva. Ezzel a tudással már folyékonyan beszélve tudsz részt venni komplexebb beszélgetésekben és nem okoz majd gondot a hírek vagy a gyorsabb tempójú párbeszédek vagy filmek megértése.

A csomag árát önállóan és a többi csomaggal kombinálva a Megrendelem oldalunkon találod.

NÉZD MEG A RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉKET!


A Szóról szóra szótanuló modul a megtanuloknemetul.hu egyedi fejlesztése, amely a weboldalba beépülve figyeli, melyik leckében jársz, és azokat a szavakat, amelyeket már tudnod kellene, kikérdezi tőled németül, magyarul, kategóriánként, sőt hanggal is!  Nézd meg a videóban, hogyan működik!

A modul csak csomaggal együtt vagy annak birtokában vásárolható meg!
A modul árát önállóan és a másik modullal kombinálva a Megrendelem oldalunkon találod.


Ez az egyedi fejlesztésű modul a főként kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulók leggyakoribb problémáján segít: begyakoroltatja veled a névelőket, az igealakokat és az elöljárószavas szerkezeteket, hogy  automatikusan jöjjenek, amikor csak szükség van rájuk. Nézd meg a videóban, hogyan működik!

A modul csak csomaggal együtt vagy annak birtokában vásárolható meg!
A modul árát önállóan és a másik modullal kombinálva a Megrendelem oldalunkon találod

További ingyenes oktatóanyagokat találsz a Blogban és zárt Facebook csoportunkban.


 

Regisztrálok és elkezdem a tanulást

az első 25 ingyenes leckével!

 Mi történik a regisztráció után?
A regisztráció után e-mail címeddel és jelszavaddal a főoldalon a "Belépés"-re kattintva érheted el a tanulóoldalt, és azonnal ki is próbálhatod, el is kezdheted a tanulást! Fontos, hogy valós e-mail címet adj meg, hogy a további ingyenes ajándékanyagaidat is megkapd.

A regisztráció teljesen ingyenes, általa nem keletkezik semmilyen fizetési kötelezettséged.