Skip to main content

Megrendelem
Választhatod a havi előfizetést:


300 lecke + 2 modul

havi 4.990 Ft

Ezt választom


- vagy -

választhatod csomagjainkat örökös hozzáféréssel:
CSOMAGJAINK

26-100. lecke

KOMOLYAN GONDOLOM
CSOMAG


az alapfok (B1) kb. 70%-a

-

Letölthető MP3 & PDF100 napos 100%-os garancia

34900 FT
93 €

Ezt választom
26-200. lecke

KOMOLYAN GONDOLOM + BELEJÖTTEM
CSOMAG


a középfok (B2) kb. 70%-a

Letölthető MP3 & PDF200 napos 100%-os garancia

Ennyit spórolsz, ha ezt választod: 9.900 Ft / 27 €

59900 FT
159 €

Ezt választom
A legjobb ajánlat!
26-300. lecke

KOMOLYAN GONDOLOM + BELEJÖTTEM + FOLYÉKONYAN BESZÉLEK
CSOMAG


a felsőfok (C1) kb. 70%-a

AJÁNDÉK: Szóról szóra szótanuló & DerDieDas+ modulok

Letölthető MP3 & PDF300 napos 100%-os garancia

Ennyit spórolsz, ha ezt választod: 36.700 Ft / 98 €

79900 FT
213 €

Ezt választomMODULOK

Csak meglévő csomaghoz, vagy csomaggal együtt választható!

SZÓRÓL SZÓRA SZÓTANULÓ

MODUL


7900 FT
21 €
DERDIEDAS+

MODUL


5900 FT
16 €
SZÓRÓL SZÓRA SZÓTANULÓ & DERDIEDAS+

MODUL


11900 FT
32 €


MEGRENDELÉS:


Elfogadom az Általános szerződési feltételekben foglaltakat.
Tudomásul vettem az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.

Mi történik megrendelés esetén?

Átutalásos fizetés esetén:
Miután ezen az oldalon megadtad a számlázási adataidat és kiválasztottad a megrendelni kívánt csomagodat, a Megrendelem gombra kattintva a beírt információk helyén megjelennek az adataid, a megrendelés azonosítója és a számlaszám, ahová a csomag díját kell küldened. Utalhatsz nekünk forintban a forintos számlánkra vagy euróban az eurós számlánkra. A megrendelésed e-mailben is visszaigazoljuk az utalási adatokkal. A tandíj beérkezésének napján legkésőbb éjfélig aktiváljuk a csomagodat, amelyről e-mailben is értesítünk. Ekkor az oldalra belépve az Elérhető leckékre kattintva a megfelelő csomag leckéi is hozzáférhetővé válnak és folytathatod is a tanulást.

Bankkártyás fizetés esetén:
Miután ezen az oldalon megadtad a számlázási adataidat és kiválasztottad a megrendelni kívánt csomagodat, a Megrendelem gombra kattintva, az oldal elnavigál a Barion oldalára, ahol kártyaadataid megadásával kifizetheted a megrendelt csomag(ok)at. Sikeres fizetés esetén a rendszer AZONNAL aktiválja leckéidet, így rögtön folytathatod a tanulást. Ekkor az oldalra belépve az Elérhető leckékre kattintva a megfelelő csomag leckéi is hozzáférhetővé válnak. Megrendelésedet e-mailben is visszaigazoljuk és ha valamiért nem volt sikeres a fizetés, az e-mailben találsz egy linket, amellyel újraindíthatod a bankkártyás fizetést.

Havidíjas előfizetés esetén:
A havi előfizetés csak bankkártyás fizetéssel történhet. A havidíjas előfizetést választva a Megrendelem gomb megnyomása után az oldal elnavigál a Barion oldalára, ahol kártyaadataid megadásával kifizetheted az első hónap előfizetési díját. Innentől több teendőd nincs, a bank automatikusan levonja a számládról a következő hónapokban a havidíjat egészen az előfizetés lemondásáig. Sikeres fizetés esetén a rendszer AZONNAL aktiválja leckéidet, így rögtön folytathatod a tanulást. Ekkor az oldalra belépve az Elérhető leckékre kattintva a megfelelő csomag leckéi is hozzáférhetővé válnak. Megrendelésedet e-mailben is visszaigazoljuk és ha valamiért nem volt sikeres a fizetés, az e-mailben találsz egy linket, amellyel újraindíthatod a bankkártyás fizetést.

Amennyiben kérdésed van a megrendeléssel illetve a számlázással kapcsolatban, írj az info@megtanuloknemetul.hu címre vagy hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 611 59 51-os számon. (Ha nem vesszük fel, visszahívunk.)

Milyen előnyei vannak a bankkártyás fizetésnek?

Bankkártyás fizetés esetén a rendszer azonnal aktiválja a leckéidet és nem kell megvárnod az utalás beérkezését illetve azt az időt, amíg az utalást ellenőrizzük és aktiváljuk a csomagodat. Ez az utalástól függően akár 1-2 napot is igénybe vehet. További előny, hogy eurós bankkártyáról is fizethetsz. Ilyenkor az aznapi forintárfolyamnak megfelelő euróösszeget vonja le a bank a számládról.

Meddig férhetek hozzá az előfizetett leckékhez?

Havidíjas előfizetés esetén:
A leckékhez és a tanulássegítő modulokhoz mindaddig hozzáférhetsz, ameddig tart az előfizetésed, azaz ameddig fizeted a havi díjat. Ha lemondod az előfizetést, később bármikor újraindíthatod egy újbóli megrendeléssel, a tárolt leckeadatok, a megtanult szavak és a modulok beállításai megmaradnak, így onnan folytathatod, ahol abbahagytad.

Örökös hozzáférésű csomagvásárlás esetén:
Az örökös hozzáférésű csomagok megrendelésével korlátlan hozzáférést kapsz a leckékhez, azaz addig tanulhatsz velem, ameddig csak szeretnél, időbeni korlát nélkül. Sőt: a megrendelésed után történt fejlesztésekhez is automatikusan hozzáférhetsz.

Mit kapok a havi előfizetés esetében?

Mindenünk a tiéd. :) Sikeres fizetés esetén már rögtön az előfizetés első napjától kezdve hozzáférhetsz mind a 300 leckénkhez és azonnal használhatod a két tanulássegítő modulunkat, a Szóról szóra szótanulót és a DerDieDas+-t is.

Hogy történik a havi előfizetés?

A havi előfizetés csak bankkártyás fizetéssel vehető igénybe. A Megrendelem gombra kattintva az oldal elnavigál a Barion oldalára, ahol kártyaadataid megadásával kifizetheted az első hónap előfizetési díját. Innentől több teendőd nincs, a bank automatikusan levonja a számládról a következő hónapokban a havidíjat egészen az előfizetés lemondásáig. Sikeres fizetés esetén a rendszer azonnal aktiválja számodra mind a 300 leckét és a két tanulássegítő modulunkat. Megrendelésedet e-mailben is visszaigazoljuk és ha valamiért nem volt sikeres a fizetés, az e-mailben találsz egy linket, amellyel újraindíthatod a bankkártyás fizetést.

Hogyan mondhatom le a havi előfizetést?

Az előfizetés bármikor lemondható a tanulóoldalon az Előfizetés kezelése menüpontban illetve később bármikor újraindítható egy újbóli megrendeléssel. Amennyiben szeretnéd lemondani az előfizetést csak kattints az Előfizetés lemondása gombra, további teendőd nincs, a bank nem von le Tőled több havi díjat. Lemondás esetén a tárgyhónap díja nem jár vissza, a leckék a fordulónapig a rendelkezésedre állnak. (Példa: Ha május 18-án rendelsz, akkor minden hónap 18-a lesz a fordulónap, a rendszer minden hónap 18-án vonja le az előfizetési díjat a számládról. Ebben az esetben ha az előfizetési díjat bármely rákövetkező hónap 17-én 23:59-ig lemondod, akkor 18-án megszűnik az előfizetésed, a bank nem von le több előfizetési díjat. Amennyiben például 10-én mondod le az előfizetést, úgy a maradék 7 napra az előfizetési díj törtrésze NEM jár vissza és a leckéket használhatod 18-ig.)

Kapok számlát a befizetésemről?

Megrendelés esetén a tandíj beérkezése után hitelesített elektronikus számlát küldünk a megrendelő e-mail címére.

Több gépről is elérhetem a leckéket?

Ugyanúgy, ahogy az első 25 lecke esetében egy felhasználó névvel egy időben csak egy eszközről használhatod a honlapot. Ez azonban természetesen nem zárja ki, hogy több eszközről használd a honlapot, de nem egyidejűleg.

A többi lecke is olyan, mint az első 25?

Igen. A többi lecke felépítése teljesen megegyezik az első 25 lecke felépítésével. Minden leckéhez tartozik egy magyarázó videó, egy írásos anyag és a feladatok. A leckék tartalmát címszavakban itt megtekintheted.

Letölthetem a megvásárolt leckéket?

Nem. A leckék eléréséhez aktív internet kapcsolatra van szükséged, a feladatokat csak a honlapon keresztül tudod megoldani és ellenőrizni.

 
Információ

A 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozó felnőttképzési tevékenységet nem folytatunk. A megvásárolható csomagok nyelvoktató szoftvereknek minősülnek.